Analiza de cont

Prin analiza de cont urmarim modul cum reactioneaza clientii Dvs la diferitele initiative de marketing si la produsele Dvs, iar in urma acesteia rezultand o serie de rezultate ce va vor ajuta sa intelegeti mai bine impactul si sa aflati ce functioneaza cel mai bine si totodata cand functioneaza cel mai bine.

De ce Analiza de Cont?

Analiza Produselor

Fie ca vorbim despre produse fizice sau servicii, analiza produselor din portofoliul companiei in comparatie cu produsele concurentilor este foarte importanta pentru a deveni competitivi in piata.

Analiza Client

Unul dintre cele mai importante componente ale unei afaceri sunt clientii, analiza preferintelor si a obiceiurilor de cumparare a clientilor Dvs. va ajuta sa intelegeti mai bine dinamica pietei si a business-ului.

Analiza Actiuni Marketing

Pentru a privi spre viitor trebuie sa analizam foarte bine actiunile luate in trecut, de aceea noi propunem analizarea actiunilor de marketing, costurile, precum si rezultatele aduse.

Plan Marketing

Reprezinta un document detaliat ce va contine rezultatele in urma analizelor effectuate asupra afacerii Dvs., stabilirea noului set de obiective , indicatorii de performanta , propunerile noastre cu privire la ce actiuni si bugete trebuie implementate pentru a atinge noile obiective.

Vrei sa iti cresti afacerea incepand de astazi?

Da-ne un semn si hai sa incepem colaborarea