Afacerea ta trebuie sa straluceasca atat in online cat si in offline.

Pornind de la un simplu logo pana la brosuri si cataloage complexe, Gates 4 Business va ofera servicii complete de Graphic Design pentru o imagine impecabila a companiei dvs in mediul online, dar si in promovarea fizica. 

Servicii Oferite

Creare Logo

Logo-ul reprezinta imaginea companiei. Un logo profesional inspira incredere clientilor pentru firma dvs. Acesta reprezinta pilonul in jurul caruia construim intreg brandingul afacerii tale.

Design Bannere

Fie ca e vorba de un banner pentru site, o campanie pe social media sau o reclama stradala, facem fata oricarei provocari.

Carti de Vizita

Cartile de vizita sunt indispensabile in lumea business-ului, acestea trebuie sa exprime profesionalism si sa respecte principiile identitatii companiei. Ele reprezinta primul pas intr-o colaborare de durata.

Cataloage

Catalogul fizic sau digital ofera informatii complete despre produsele dvs. si ajuta clientii sa aleaga articolul dorit.

Flyere

Flyerele reprezinta un canal de promovare de costuri reduse ce va ajuta la brand awareness dar si la promovarea produselor sau a serviciilor afacerii dvs.

Productie Publicitara

Pentru ca ne dorim sa va oferim servicii complete, la Gates 4 Business aveti posibilitatea de a pune pe hartie orice proiect cu ajutrul nostru: carti de vizita, cataloage, ambalaje, bannere, reviste, reclame stradale, etc.

Investeste inteligent

De ce noi si nu un angajat din firma ta

Echipa noastra de experti iti ofera libertatea de a-ti concentra atentia si resursele pe dezvoltare, lasand Design-ul Grafic in grija noastra.

De ce noi?

Un Designer Grafic specializat angajat implica un cost mult prea ridicat pentru majoritatea companiilor din Romania, in timp ce o colaborare cu noi este mult mai eficienta financiar, dar si calitativ.

Ce facem pentru tine?

Ne ocupam de imaginea companiei tale in cel mai profesionist mod posibil, oferint toate serviciile de Design Grafic.

Vrei sa iti cresti afacerea incepand de astazi?

Da-ne un semn si hai sa incepem colaborarea