Alege oferta potrivita pentru magazinul tau eCommerce

     Cum viata de zi cu zi se digitalizeaza, cumpărăturile online au devenit o practică pe cât de confortabilă, pe atât de populară. Mulți antreprenori consideră că un site web este cea mai bună investiție pe termen lung pentru afacerea lor.

De ce un magazin online?

Vremurile se schimba

Omenirea este intr-o continua evolutie, iar in ceea ce priveste cumparaturile, magazinle online au inceput sa castige teren in fata celor fizice.

User Experience

Experienta vizitatorilor de pe site-ul dvs. reprezinta o prioritate pentru noi, cream site-uri usor de utilizat, intuitive si performante.

Full Responsive

Pentru ca un aspect foarte important este compatibilitatea cu orice tip de dispozitiv, toate site-urile livrate de noi sunt full responsive pe mobil, tableta si laptop/pc, indiferent de dimensiunea ecranului.

SEO (Optimizare Google)

Oferim SEO on page inclus in pachetele din oferta special creata pentru compania pe care o detineti. In acest scop o parte din vizitatorii google vor accesa site-ul web.

Optimizare Viteza

Pentru ca traim in secolul vitezei iar site-urile trebuie sa tina pasul cu ultimele tehnologii, noi livram toate paginile web deja optimizate pentru o incarcare ultra-rapida.

Sedinta Foto

Nu ai materiale foto si video pentru viitorul site?
Lasa totul in grija noastra si bucura-te de noua experienta online pentru afacerea ta cu ajutorul serviciilor foto si video pe care le oferim.

Sales Funnel Optimization

Pentru vizitatori achizitia de pe magazinul online reprezinta o calatorie, noi aplicam cele mai eficiente tehnici pentru a stimula decizia de achizitie a vizitatorilor tai.

Automatizare

Pentru ca totul sa functioneze perfect si sub capota site-ului tau, oferim automatizari in ceea ce priveste generare de AWB-uri, facturare si procesatoare de plata.

"- we love them"

Ce spun clientii nostri despre Gates 4 Business: