Cum iti transformam urmaritorii din Social Media in clienti?

     Social Media a acaparat lumea internetului, dar si vietile noastre, reusind astfel sa influenteze Marketingul Online. Cum te ajutam sa transformi urmaritorii din Social Media in clienti?
Începem toate campaniile de social media marketing, prin a dezvolta o înțelegere solidă a industriei, a obiectivelor afacerii tale și a publicului țintă. Urmărim un proces prestabilit pentru o strategie de social media optimă care include și analiza datelor, cercetarea pieței, planificarea proiectului, consultanță și raportare.

Te intrebi cum sa ajungi la audienta ta prin prezenta in online?

Hai sa iti aratam strategia noastra de Social Media Management

Intotdeauna la curent cu noile trenduri

     Echipa noastra de Social Media Management va crea continut unic pentru tine si afacerea ta adaptat la noile trenduri. Vom crea si administra conturi de Business in Social Media pentru o imagine profesionista in mediul online a companiei tale.

     Cu ajutorul nostru vei ajunge mai usor la audienta ta tinta oferindu-le o perspectiva completa asupra produselor sau serviciilor tale. Noi iti oferim o comunicare facila catre publicul tau tinta.

Strategie de Marketing adaptata domeniului tau de activitate

     Cum fiecare domeniu are particularitatile lui si business-ul tau are nevoie de o strategie personalizata menita sa iti aduca performantele dorite.

     Cu ajutorul instrumentelor statistice, care ne ofera o imagine de ansamblu asupra evolutiei impactului pe retelele de socializare, te ajutam sa atingi potentialul afacerii tale in mediul online.

Impactul in retelele sociale

Punctele noastre forte

Unul din punctele noastre forte a fost dintotdeauna diversitatea. De aceea am ales sa ne dezvoltam cunostintele de marketing pe toate platformele de Social Media principale. In acest fel reusim sa oferim clientilor nostri servicii complete de promovare in acest domeniu.

Facebook
94%
Instagram
91%
YouTube
85%

Investeste inteligent

De ce noi si nu un angajat din firma ta

Echipa noastra de experti iti ofera libertatea de a-ti concentra atentia si resursele pe dezvoltare, lasand digitalul in grija noastra.

De ce noi?

Nu va mai trebui sa te ocupi singur de promovare si vei avea alaturi specialisti in domeniu care te vor ajuta sa atragi atentia potentialilor clienti.

 • Social media specialist dedicat
 • Audit
 • Managementul reputatiei
 • Plan situatii de criza
 • Raport ROI

Ce facem pentru tine?

Concepem o strategie de promovare adaptata nevoilor afacerii tale si publicului caruia vrei sa i te adresezi.

 
 • Analiza situatiei existente
 • Research audienta
 • Analiza competitie
 • Elaborarea strategiei de social media
 • Dezvoltam strategia de continut
 • Rapoarte Lunare

Vrei sa iti cresti afacerea incepand de astazi?

Da-ne un semn si hai sa incepem colaborarea