Alege oferta potrivita pentru tine si afacerea ta

Imaginea pe care o oferi clientilor tai cantareste foarte mult in decizia acestora de achizitionare a produsului sau serviciilor tale. Expertii nostri in Web Design te vor ajuta sa oferi clientilor tai cea mai buna experienta online printr-un Website de prezentare profesional si optimizat pe domeniul tau de activitate.

De ce un site web profesional?

Identitate Online

In ultimii ani identitatea vizuala a afacerii in mediul online a devenit un criteriu foarte important pentru clienti, iar calitatea afisarii in online este cruciala pentru a atrage clientela dorita.

User Experience

Experienta vizitatorilor de pe site-ul dvs. reprezinta o prioritate pentru noi, cream site-uri usor de utilizat, intuitive si performante.

Full Responsive

Pentru ca un aspect foarte important este compatibilitatea cu orice tip de dispozitiv, toate site-urile livrate de noi sunt full responsive pe mobil, tableta si laptop/pc, indiferent de dimensiunea ecranului.

SEO (Optimizare Google)

Oferim SEO on page inclus in pachetele din oferta special creata pentru compania pe care o detineti. In acest scop o parte din vizitatorii google vor accesa site-ul web.

Optimizare Viteza

Pentru ca traim in secolul vitezei iar site-urile trebuie sa tina pasul cu ultimele tehnologii, noi livram toate paginile web deja optimizate pentru o incarcare ultra-rapida.

Sedinta Foto

Nu ai materiale foto si video pentru viitorul site?
Lasa totul in grija noastra si bucura-te de noua experienta online pentru afacerea ta cu ajutorul serviciilor foto si video pe care le oferim.

"- we love them"

Ce spun clientii nostri despre Gates 4 Business: